Tika Food

Tika Food

groene saladeTikaFood is een jong cateringbedrijf gevestigd op Molenpad 20 in Leeuwarden. Het verzorgt wereldbuffetten, tapas, hartige hapjes voor een feest, lunches en high tea. TikaFood gebruikt zoveel mogelijk biologische producten en scharrelvlees en alles wordt uiteraard vers bereid. Je kunt ook (kinder) kookworkshops volgen en gezellig gezamenlijk proeven wat iedereen gemaakt heeft.

 

Samen eten brengt mensen met elkaar in verbinding. Aan tafel met elkaar in gesprek zijn zonder afleiding van werk of media. Een lekkere maaltijd waar je gezamenlijk van  geniet. Je voedt je lichaam met gezonde bouw- en brandstoffen en je geest met een goed gesprek. Elke dag de tijd nemen voor de maaltijd verlaagt de stress en geeft energie.

Mijn interesse voor gezonde en verantwoorde voeding en mijn liefde voor koken zijn de basis voor dit bedrijf. Ik gebruik zoveel mogelijk biologische producten en scharrelvlees. Op verzoek kunnen alle gerechten vegetarisch of glutenvrij. Ik kook veel oosters, met als specialiteit Indonesische rijsttafel. Daarnaast ben ik helemaal thuis in de mediterrane keuken. Ik verzorg graag voor grote gezelschappen feestelijke tapas of een bijzonder hapje bij de borrel. High tea is ook bij uitstek geschikt voor een gezellig samenzijn en daarvoor maak ik zoete en hartige lekkernijen. Een lekkere lunch met een huisgemaakte soep, luxe broodjes en een verse salade geeft midden op de dag weer energie. Ook een picknicklunch is te bestellen voor een gezellig samenzijn in de natuur.

Bij TikaFood gebruiken we verse ingrediënten en zoveel mogelijk biologische producten, het liefst van lokale aanbieders. We werken alleen met biologisch of scharrelvlees.

We verzorgen:

  • dinerbuffetten uit de hele wereld
  • hartige lekkernijen of tapas
  • lunches en brunches
  • verse salades
  • high tea
  • tapasmaaltijd

 

Terug naar Activiteitenprogramma

Pin It on Pinterest

Shares
Share This