Guilty Pleasure

Guilty Pleasure

Guilty Pleasure is een inmiddels beruchte rockband in de noordelijke muziekscene. Guilty Pleasure identificeert zich door een eigen stijl. Inmiddels heeft dat ook zijn vruchten afgeworpen door de winst van de Joppop battlefinale, een optreden op het Freezeforze festival en het behalen van de halve finale van de Kleine Prijs van Fryslân. Als klapper op de vuurpijl werden ze ook nog eens demo van de dag op 3FM!!!

Guilty Pleasure bestaat uit:

Rogina: zang. Rogina is hét gezicht van Guilty Pleasure. Met haar uitstekende zang, gitaarspel en verrassende pianospel een drijvende kracht!

Jeldert: gitaar. Geef Jeldert zijn Gibson en een podium en hij gaat helemaal los! Lekkere solo’s en distortion!

Rutger: bas. Door de week gaat Rutger door het leven als lasser. Maar ’s avonds en in het weekend is hij de basser. Dat saaie spel is niets voor Rutger….. basloopjes!!!

Harwin: drum. Tik em aan ouwe! Je vindt hem achter de drumkit waar vandaan hij samen met bassist Rutger de strakke basis vormt voor de band! Klein detail: check Samson op de bassdrum!

 

HELAAS, HET DOEK VALT VOOR GUILTY PLEASURE

3 jaar geleden zijn we als 4 onbekenden van elkaar bijeen gekomen. Na meer dan 60 optredens, veel frikandellen, en nog veel meer biertjes hebben we besloten om als 4 vrienden te stoppen met deze formatie.

Als band zet je eens in de zoveel tijd een koers uit. Je bepaald waar je heen wilt en hoe je dat punt wilt bereiken. Helaas merkten we dat we hier allen anders over dachten. Dat hoeft niet direct een probleem te zijn, maar kan op termijn wel onrust veroorzaken. Om dat voor te zijn hebben we besloten onze onderlinge vriendschap voorrang te geven, en muzikaal onze wegen te gaan scheiden.

De optredens die nog geboekt staan gaan we nog vol plezier en energie tegemoet. Je bent dus van harte welkom op 13 juni overdag in Leeuwarden en savonds in Heerenveen. Daar sluiten we deze periode af met een knallend optreden.

Daarna kan je ons nog steeds bij de lokale snackbar een ‘delletje uit de muur zien trekken en ons glas zien heffen in de kroeg.

 

 

 

 

Terug naar Muziekprogramma

 

 

Tijd: 15.15 – 15.50 u
Podium: 1

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This